Emoji Vänsterpekande triangel

◀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji vänsterpekande triangel

Här hittar du emojin vänsterpekande triangel avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin vänsterpekande triangel hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vänsterpekande triangel finns det dock inte några varianter till.

Emoji vänsterpekande triangel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin vänsterpekande triangel heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Left-pointing triangle
🇳🇴 Norska: Venstrepekende trekant
🇩🇰 Danska: Trekant, der peger mod venstre
🇫🇮 Finska: Vasemmalle osoittava kolmio

Kopiera och använd emoji vänsterpekande triangel

Om du vill kopiera emojin vänsterpekande triangel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji vänsterpekande triangel kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji vänsterpekande triangel

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   25C0 FE0F

HTML-kod:   ◀️

Andra emojis i gruppen "symboler"