Emoji Blodgrupp AB

🆎

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji blodgrupp ab

Här hittar du emojin blodgrupp ab avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin blodgrupp ab hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just blodgrupp ab finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 🆎?

Denna emoji är tänkt att representera blodgruppen AB. Emojin hette tidigare Negativ kvadrat med AB.

Emoji blodgrupp ab på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin blodgrupp ab heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Negative squared ab
🇳🇴 Norska: Blodtype AB
🇩🇰 Danska: Blodtype AB
🇫🇮 Finska: Veriryhmä AB

Kopiera och använd emoji blodgrupp ab

Om du vill kopiera emojin blodgrupp ab för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji blodgrupp ab kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji blodgrupp ab

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F18E

HTML-kod:   🆎

Andra emojis i gruppen "symboler"