Emoji 🤍 - Vitt hjärta

🤍

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤍

Det vita hjärtat brukar ofta användas för att symbolisera en slags "ren" kärlek, som t.ex. den kärlek en förälder kan känna för ett barn eller sådan kärlek som inte kan brytas, knäckas eller förstöras.


Info om emoji vitt hjärta

Här kan du läsa mer om emojin 🤍. Emojin vitt hjärta hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Julafton, Nationaldagen, Midsommar, Sista april, Nyårsafton, Mors dag, Alla hjärtans dag, Internationella kvinnodagen, Coronavirus.  Den huvudgrupp som emojin vitt hjärta hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 298 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vitt hjärta finns det dock inte några varianter till.


Emoji vitt hjärta på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: White Heart
🇳🇴 Norska: Hvitt hjerte
🇩🇰 Danska: Hvidt hjerte
🇫🇮 Finska: Valkoinen sydän


Kopiera och använd emoji 🤍

Om du vill kopiera emojin vitt hjärta för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F90D

HTML-kod:   🤍


Andra emojis i gruppen "symboler"