Emoji 🈳 - Japansk skylt som betyder lediga rum

🈳

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🈳

Denna emoji betyder "lediga rum" och innehåller det japanska kanji-tecknet för "tom" eller "ledig". Används ofta i sammanhang där man vill förmedla att det finns plats, som till exempel att det finns lediga hotellrum eller att det finns ofyllda parkeringsplatser.


Statistik för emoji 🈳

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🈳 ("japansk skylt som betyder lediga rum"), ligger på plats 734 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🈳 är oktober, senast hade den ungefär 50 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är november. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🈳.


Info om emoji japansk skylt som betyder lediga rum

Här kan du läsa mer om emojin 🈳. Den huvudgrupp som emojin japansk skylt som betyder lediga rum hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just japansk skylt som betyder lediga rum finns det dock inte några varianter till.


Emoji japansk skylt som betyder lediga rum på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Japanese sign for Vacancy
🇳🇴 Norska: Japansk tegn for ledig rom
🇩🇰 Danska: Japansk symbol for ledig
🇫🇮 Finska: Japanilainen merkki, joka tarkoittaa vapaata tilaa


Kopiera och använd emoji 🈳

Om du vill kopiera emojin japansk skylt som betyder lediga rum för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F233

HTML-kod:   🈳


Andra emojis i gruppen "symboler"