Emoji Japansk skylt som betyder fynd

🉐

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji japansk skylt som betyder fynd

Här hittar du emojin japansk skylt som betyder fynd avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin japansk skylt som betyder fynd hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just japansk skylt som betyder fynd finns det dock inte några varianter till.

Emoji japansk skylt som betyder fynd på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin japansk skylt som betyder fynd heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Circled ideograph advantage
🇳🇴 Norska: Japansk tegn for tilbud
🇩🇰 Danska: Japansk symbol for tilbud
🇫🇮 Finska: Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyvää ostosta

Kopiera och använd emoji japansk skylt som betyder fynd

Om du vill kopiera emojin japansk skylt som betyder fynd för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji japansk skylt som betyder fynd kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji japansk skylt som betyder fynd

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F250

HTML-kod:   🉐

Andra emojis i gruppen "symboler"