Emoji ♎ - Våg (stjärntecken)Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ♎

Denna emoji föreställer stjärntecknet Vågen, och används inom astrologin för att representera någon som är född inom ett visst datumintervall. För att vara en våg skall man vara född under perioden 23 september till 22 oktober. Om ni är nyfikna av horoskopet idag för vågen kan ni klicka er vidare här dagens horoskop vågen.


Info om emoji våg (stjärntecken)

Här kan du läsa mer om emojin ♎. Den huvudgrupp som emojin våg (stjärntecken) hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 299 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just våg (stjärntecken) finns det dock inte några varianter till.


Emoji våg (stjärntecken) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Libra
🇳🇴 Norska: Vekten
🇩🇰 Danska: Vægt stjernetegn
🇫🇮 Finska: Vaaka horoskooppimerkki


Kopiera och använd emoji ♎

Om du vill kopiera emojin våg (stjärntecken) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   264E

HTML-kod:   ♎


Andra emojis i gruppen "symboler"