Emoji Gångtrafik förbjuden

🚷

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji gångtrafik förbjuden

Här hittar du emojin gångtrafik förbjuden avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin gångtrafik förbjuden hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just gångtrafik förbjuden finns det dock inte några varianter till.

Emoji gångtrafik förbjuden på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin gångtrafik förbjuden heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: No pedestrians
🇳🇴 Norska: Fotgjengere ikke tillatt
🇩🇰 Danska: Ingen fodgængere
🇫🇮 Finska: Jalankulku kielletty

Kopiera och använd emoji gångtrafik förbjuden

Om du vill kopiera emojin gångtrafik förbjuden för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji gångtrafik förbjuden kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji gångtrafik förbjuden

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6B7

HTML-kod:   🚷

Andra emojis i gruppen "symboler"