Emoji Pil pekande åt höger som viker av i en kurva uppåt

⤴️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji pil pekande åt höger som viker av i en kurva uppåt

Här hittar du emojin pil pekande åt höger som viker av i en kurva uppåt avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin pil pekande åt höger som viker av i en kurva uppåt hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just pil pekande åt höger som viker av i en kurva uppåt finns det dock inte några varianter till.

Emoji pil pekande åt höger som viker av i en kurva uppåt på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin pil pekande åt höger som viker av i en kurva uppåt heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Arrow pointing rightwards then curving upwards
🇳🇴 Norska: Høyrepil som buer oppover
🇩🇰 Danska: Højrepil, der buer opad
🇫🇮 Finska: Ylös kaartuva oikea nuoli

Kopiera och använd emoji pil pekande åt höger som viker av i en kurva uppåt

Om du vill kopiera emojin pil pekande åt höger som viker av i en kurva uppåt för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji pil pekande åt höger som viker av i en kurva uppåt kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji pil pekande åt höger som viker av i en kurva uppåt

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2934 FE0F

HTML-kod:   ⤴️

Andra emojis i gruppen "symboler"