Emoji 🈁 - Japansk skylt som betyder här

🈁

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🈁

Denna emoji betyder "här" och innehåller de japanska katakana-tecknen som tillsammans bildar frasen "koko", vilket förenklat betyder "här" (nära den som säger frasen).


Info om emoji japansk skylt som betyder här

Här kan du läsa mer om emojin 🈁. Den huvudgrupp som emojin japansk skylt som betyder här hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 304 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just japansk skylt som betyder här finns det dock inte några varianter till.


Emoji japansk skylt som betyder här på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Squared katakana koko (here)
🇳🇴 Norska: Japansk tegn for her
🇩🇰 Danska: Japansk tegn for her
🇫🇮 Finska: Japanilainen merkki, joka tarkoittaa täällä


Kopiera och använd emoji 🈁

Om du vill kopiera emojin japansk skylt som betyder här för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F201

HTML-kod:   🈁


Andra emojis i gruppen "symboler"