Emoji Stjärna och halvmåneEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji stjärna och halvmåne

Här hittar du emojin stjärna och halvmåne avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin stjärna och halvmåne hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stjärna och halvmåne finns det dock inte några varianter till.

Emoji stjärna och halvmåne på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin stjärna och halvmåne heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Star and crescent
🇳🇴 Norska: Stjerne og halvmåne
🇩🇰 Danska: Stjerne og halvmåne
🇫🇮 Finska: Tähti ja kuunsirppi

Kopiera och använd emoji stjärna och halvmåne

Om du vill kopiera emojin stjärna och halvmåne för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji stjärna och halvmåne kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji stjärna och halvmåne

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   262A

HTML-kod:   ☪

Andra emojis i gruppen "symboler"