Emoji Stor vit kvadratEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji stor vit kvadrat

Här hittar du emojin stor vit kvadrat avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin stor vit kvadrat hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stor vit kvadrat finns det dock inte några varianter till.

Emoji stor vit kvadrat på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin stor vit kvadrat heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Black large square
🇳🇴 Norska: Stort hvitt kvadrat
🇩🇰 Danska: Stort hvidt kvadrat
🇫🇮 Finska: Valkoinen suuri neliö

Kopiera och använd emoji stor vit kvadrat

Om du vill kopiera emojin stor vit kvadrat för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji stor vit kvadrat kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji stor vit kvadrat

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2B1C

HTML-kod:   ⬜

Andra emojis i gruppen "symboler"