Emoji ⬜ - Stor vit kvadratEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ⬜

Emojin stor vit kvadrat hör till gruppen symboler, och är därför en symbol för någonting. Vanligen brukar emojins namn avslöja vad den är en symbol för, men om det inte hjälper kan man även få ledtrådar genom att kolla på emojins engelska originalnamn, som är black large square.

Info om emoji stor vit kvadrat

Här kan du läsa mer om emojin ⬜. Den huvudgrupp som emojin stor vit kvadrat hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 296 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stor vit kvadrat finns det dock inte några varianter till.

Emoji stor vit kvadrat på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Black large square
🇳🇴 Norska: Stort hvitt kvadrat
🇩🇰 Danska: Stort hvidt kvadrat
🇫🇮 Finska: Valkoinen suuri neliö

Kopiera och använd emoji ⬜

Om du vill kopiera emojin stor vit kvadrat för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2B1C

HTML-kod:   ⬜

Andra emojis i gruppen "symboler"