Emoji TimglasEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji timglas

Här hittar du emojin timglas avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin timglas hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just timglas finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder ⌛ på Snapchat?

När timglas-emojin visar sig på Snapchat är detta en indikation på att din Snapstreak håller på att ta slut, och att du inom kort måste skicka en ny snap för att hålla igång Snapstreaken.

Emoji timglas på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin timglas heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Watch
🇳🇴 Norska: Timeglass
🇩🇰 Danska: Timeglas
🇫🇮 Finska: Tiimalasi

Kopiera och använd emoji timglas

Om du vill kopiera emojin timglas för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji timglas kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji timglas

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   231B

HTML-kod:   ⌛

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"