Emoji ⌛ - TimglasEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ⌛ på Snapchat?

När timglas-emojin visar sig på Snapchat är detta en indikation på att din Snapstreak håller på att ta slut, och att du inom kort måste skicka en ny snap för att hålla igång Snapstreaken.


Info om emoji timglas

Här kan du läsa mer om emojin ⌛. Den huvudgrupp som emojin timglas hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 229 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just timglas finns det dock inte några varianter till.


Emoji timglas på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Hourglass
🇳🇴 Norska: Timeglass
🇩🇰 Danska: Timeglas
🇫🇮 Finska: Tiimalasi


Kopiera och använd emoji ⌛

Om du vill kopiera emojin timglas för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   231B

HTML-kod:   ⌛


Andra emojis i gruppen "objekt och saker"