Emoji Kristallkula

🔮

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kristallkula

Här hittar du emojin kristallkula avbildad i stor storlek. Emojin kristallkula hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin kristallkula hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kristallkula finns det dock inte några varianter till.

Emoji kristallkula på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kristallkula heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Crystal ball
🇳🇴 Norska: Krystallkule
🇩🇰 Danska: Krystalkugle
🇫🇮 Finska: Kristallipallo

Kopiera och använd emoji kristallkula

Om du vill kopiera emojin kristallkula för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kristallkula kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kristallkula

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F52E

HTML-kod:   🔮

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"