Emoji 📬 - Öppen brevlåda med uppfälld flagga

📬

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 📬

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är öppen brevlåda med uppfälld flagga. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är open mailbox with raised flag.


Info om emoji öppen brevlåda med uppfälld flagga

Här kan du läsa mer om emojin 📬. Den huvudgrupp som emojin öppen brevlåda med uppfälld flagga hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 229 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just öppen brevlåda med uppfälld flagga finns det dock inte några varianter till.


Emoji öppen brevlåda med uppfälld flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Open mailbox with raised flag
🇳🇴 Norska: Åpen postkasse med flagget oppe
🇩🇰 Danska: Åben postkasse med hævet flag
🇫🇮 Finska: Auki oleva postilaatikko, jonka lippu on nostettu


Kopiera och använd emoji 📬

Om du vill kopiera emojin öppen brevlåda med uppfälld flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4EC

HTML-kod:   📬


Andra emojis i gruppen "objekt och saker"