Emoji Öppen brevlåda med uppfälld flagga

📬

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji öppen brevlåda med uppfälld flagga

Här hittar du emojin öppen brevlåda med uppfälld flagga avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin öppen brevlåda med uppfälld flagga hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just öppen brevlåda med uppfälld flagga finns det dock inte några varianter till.

Emoji öppen brevlåda med uppfälld flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin öppen brevlåda med uppfälld flagga heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Open mailbox with raised flag
🇳🇴 Norska: Åpen postkasse med flagget oppe
🇩🇰 Danska: Åben postkasse med hævet flag
🇫🇮 Finska: Auki oleva postilaatikko, jonka lippu on nostettu

Kopiera och använd emoji öppen brevlåda med uppfälld flagga

Om du vill kopiera emojin öppen brevlåda med uppfälld flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji öppen brevlåda med uppfälld flagga kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji öppen brevlåda med uppfälld flagga

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4EC

HTML-kod:   📬

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"