Emoji Batteri

🔋

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji batteri

Här hittar du emojin batteri avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin batteri hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just batteri finns det dock inte några varianter till.

Emoji batteri på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin batteri heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Battery
🇳🇴 Norska: Batteri
🇩🇰 Danska: Batteri
🇫🇮 Finska: Paristo

Kopiera och använd emoji batteri

Om du vill kopiera emojin batteri för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji batteri kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji batteri

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F50B

HTML-kod:   🔋

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"