Emoji 📪 - Stängd brevlåda med nedfälld flagga

📪

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 📪

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är stängd brevlåda med nedfälld flagga. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är closed mailbox with lowered flag.


Info om emoji stängd brevlåda med nedfälld flagga

Här kan du läsa mer om emojin 📪. Den huvudgrupp som emojin stängd brevlåda med nedfälld flagga hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 229 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stängd brevlåda med nedfälld flagga finns det dock inte några varianter till.


Emoji stängd brevlåda med nedfälld flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Closed mailbox with lowered flag
🇳🇴 Norska: Lukket postkasse med flagget nede
🇩🇰 Danska: Lukket postkasse med sænket flag
🇫🇮 Finska: Suljettu postilaatikko, jonka lippu on laskettu


Kopiera och använd emoji 📪

Om du vill kopiera emojin stängd brevlåda med nedfälld flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4EA

HTML-kod:   📪


Andra emojis i gruppen "objekt och saker"