Emoji Stängd brevlåda med nedfälld flagga

📪

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji stängd brevlåda med nedfälld flagga

Här hittar du emojin stängd brevlåda med nedfälld flagga avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin stängd brevlåda med nedfälld flagga hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stängd brevlåda med nedfälld flagga finns det dock inte några varianter till.

Emoji stängd brevlåda med nedfälld flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin stängd brevlåda med nedfälld flagga heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Closed mailbox with lowered flag
🇳🇴 Norska: Lukket postkasse med flagget nede
🇩🇰 Danska: Lukket postkasse med sænket flag
🇫🇮 Finska: Suljettu postilaatikko, jonka lippu on laskettu

Kopiera och använd emoji stängd brevlåda med nedfälld flagga

Om du vill kopiera emojin stängd brevlåda med nedfälld flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji stängd brevlåda med nedfälld flagga kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji stängd brevlåda med nedfälld flagga

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4EA

HTML-kod:   📪

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"