Emoji 🎁 - Inslagen present

🎁

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🎁

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är inslagen present. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är wrapped present.


Statistik för emoji 🎁

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🎁 ("inslagen present"), ligger på plats 512 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🎁 är december, senast hade den ungefär 140 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🎁.


Info om emoji inslagen present

Här kan du läsa mer om emojin 🎁. Emojin inslagen present hör till de interna emojigrupperna Födelsedag, Examen och studenten, Julafton, Mors dag, Alla hjärtans dag, Chanukka.  Den huvudgrupp som emojin inslagen present hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just inslagen present finns det dock inte några varianter till.


Emoji inslagen present på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Wrapped present
🇳🇴 Norska: Gave
🇩🇰 Danska: Gave
🇫🇮 Finska: Lahja


Kopiera och använd emoji 🎁

Om du vill kopiera emojin inslagen present för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F381

HTML-kod:   🎁


Andra emojis i gruppen "objekt och saker"