Emoji Lås med bläckpenna

🔏

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji lås med bläckpenna

Här hittar du emojin lås med bläckpenna avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin lås med bläckpenna hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just lås med bläckpenna finns det dock inte några varianter till.

Emoji lås med bläckpenna på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin lås med bläckpenna heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Lock with ink pen
🇳🇴 Norska: Lås med penn
🇩🇰 Danska: Lås med fyldepen
🇫🇮 Finska: Lukko ja mustekynä

Kopiera och använd emoji lås med bläckpenna

Om du vill kopiera emojin lås med bläckpenna för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji lås med bläckpenna kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji lås med bläckpenna

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F50F

HTML-kod:   🔏

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"