Emoji Pengar med vingar

💸

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji pengar med vingar

Här hittar du emojin pengar med vingar avbildad i stor storlek. Emojin pengar med vingar hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Julafton.  Den huvudgrupp som emojin pengar med vingar hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just pengar med vingar finns det dock inte några varianter till.

Emoji pengar med vingar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin pengar med vingar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Money with wings
🇳🇴 Norska: Penger med vinger
🇩🇰 Danska: Penge med vinger
🇫🇮 Finska: Seteli, jolla on siivet

Kopiera och använd emoji pengar med vingar

Om du vill kopiera emojin pengar med vingar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji pengar med vingar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji pengar med vingar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4B8

HTML-kod:   💸

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"