Emoji Persondator

💻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji persondator

Här hittar du emojin persondator avbildad i stor storlek. Emojin persondator hör till den interna emojigruppen Julafton.  Den huvudgrupp som emojin persondator hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just persondator finns det dock inte några varianter till.

Emoji persondator på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin persondator heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Personal computer
🇳🇴 Norska: Bærbar datamaskin
🇩🇰 Danska: Bærbar
🇫🇮 Finska: Kannettava tietokone

Kopiera och använd emoji persondator

Om du vill kopiera emojin persondator för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji persondator kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji persondator

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4BB

HTML-kod:   💻

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"