Emoji Kalender med rivbara dagar

📆

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kalender med rivbara dagar

Här hittar du emojin kalender med rivbara dagar avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kalender med rivbara dagar hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kalender med rivbara dagar finns det dock inte några varianter till.

Emoji kalender med rivbara dagar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kalender med rivbara dagar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Tear-off calendar
🇳🇴 Norska: Veggkalender
🇩🇰 Danska: Afrivningskalender
🇫🇮 Finska: Repäisykalenteri

Kopiera och använd emoji kalender med rivbara dagar

Om du vill kopiera emojin kalender med rivbara dagar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kalender med rivbara dagar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kalender med rivbara dagar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4C6

HTML-kod:   📆

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"