Emoji 🫀 - Anatomiskt hjärta

🫀

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🫀

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är anatomiskt hjärta. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är anatomical heart.


Statistik för emoji 🫀

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🫀 ("anatomiskt hjärta"), ligger på plats 590 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🫀 är februari, senast hade den ungefär 50 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🫀.


Info om emoji anatomiskt hjärta

Här kan du läsa mer om emojin 🫀. Den huvudgrupp som emojin anatomiskt hjärta hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just anatomiskt hjärta finns det dock inte några varianter till.


Emoji anatomiskt hjärta på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Anatomical Heart
🇳🇴 Norska: Anatomisk hjerte
🇩🇰 Danska: Anatomisk hjerte
🇫🇮 Finska: Anatominen sydän


Kopiera och använd emoji 🫀

Om du vill kopiera emojin anatomiskt hjärta för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1FAC0

HTML-kod:   🫀


Andra emojis i gruppen "objekt och saker"