Emoji Stearinljus

🕯

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji stearinljus

Här hittar du emojin stearinljus avbildad i stor storlek. Emojin stearinljus hör till de interna emojigrupperna Julafton, Påsk.  Den huvudgrupp som emojin stearinljus hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stearinljus finns det dock inte några varianter till.

Emoji stearinljus på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin stearinljus heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Candle
🇳🇴 Norska: Stearinlys
🇩🇰 Danska: Stearinlys
🇫🇮 Finska: Kynttilä

Kopiera och använd emoji stearinljus

Om du vill kopiera emojin stearinljus för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji stearinljus kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji stearinljus

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F56F

HTML-kod:   🕯

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"