Emoji Sedel med yentecken

💴

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji sedel med yentecken

Här hittar du emojin sedel med yentecken avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin sedel med yentecken hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sedel med yentecken finns det dock inte några varianter till.

Emoji sedel med yentecken på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin sedel med yentecken heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Banknote with yen sign
🇳🇴 Norska: Yensedler
🇩🇰 Danska: Yensedler
🇫🇮 Finska: Jenin seteleitä

Kopiera och använd emoji sedel med yentecken

Om du vill kopiera emojin sedel med yentecken för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji sedel med yentecken kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji sedel med yentecken

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4B4

HTML-kod:   💴

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"