Emoji Stängd bok

📕

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji stängd bok

Här hittar du emojin stängd bok avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin stängd bok hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stängd bok finns det dock inte några varianter till.

Emoji stängd bok på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin stängd bok heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Closed book
🇳🇴 Norska: Rød lærebok
🇩🇰 Danska: Rød lærebog
🇫🇮 Finska: Punainen oppikirja

Kopiera och använd emoji stängd bok

Om du vill kopiera emojin stängd bok för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji stängd bok kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji stängd bok

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4D5

HTML-kod:   📕

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"