Emoji Låst lås med nyckel

🔐

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji låst lås med nyckel

Här hittar du emojin låst lås med nyckel avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin låst lås med nyckel hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just låst lås med nyckel finns det dock inte några varianter till.

Emoji låst lås med nyckel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin låst lås med nyckel heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Locked padlock with key
🇳🇴 Norska: Lukket hengelås med nøkkel
🇩🇰 Danska: Lukket lås med nøgle
🇫🇮 Finska: Suljettu lukko ja avain

Kopiera och använd emoji låst lås med nyckel

Om du vill kopiera emojin låst lås med nyckel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji låst lås med nyckel kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji låst lås med nyckel

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F510

HTML-kod:   🔐

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"