Emoji Öppen bok

📖

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji öppen bok

Här hittar du emojin öppen bok avbildad i stor storlek. Emojin öppen bok hör till den interna emojigruppen Examen och studenten.  Den huvudgrupp som emojin öppen bok hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just öppen bok finns det dock inte några varianter till.

Emoji öppen bok på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin öppen bok heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Open book
🇳🇴 Norska: Åpen bok
🇩🇰 Danska: Åben bog
🇫🇮 Finska: Avoin kirja

Kopiera och använd emoji öppen bok

Om du vill kopiera emojin öppen bok för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji öppen bok kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji öppen bok

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4D6

HTML-kod:   📖

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"