Emoji person som badar

🛀

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji person som badar

Här hittar du emojin person som badar avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin person som badar hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person som badar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji person som badar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin person som badar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person Taking a Bath
🇳🇴 Norska: Person som tar et bad
🇩🇰 Danska: Badende person
🇫🇮 Finska: Henkilö kylvyssä

Andra varianter av emoji "person som badar"


Kopiera och använd emoji person som badar

Om du vill kopiera emojin person som badar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji person som badar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji person som badar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6C0

HTML-kod:   🛀

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"