Emoji Korsade svärdEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji korsade svärd

Här hittar du emojin korsade svärd avbildad i stor storlek. Emojin korsade svärd hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin korsade svärd hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just korsade svärd finns det dock inte några varianter till.

Emoji korsade svärd på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin korsade svärd heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Crossed swords
🇳🇴 Norska: Kryssede sverd
🇩🇰 Danska: Krydsede sværd
🇫🇮 Finska: Miekat ristissä

Kopiera och använd emoji korsade svärd

Om du vill kopiera emojin korsade svärd för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji korsade svärd kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji korsade svärd

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2694

HTML-kod:   ⚔

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"