Emoji 🏩 - Kärlekshotell

🏩

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🏩

Kärlekshotell är ett slags hotell avsett för snabba eller kortvariga besök. De finns i princip över hela världen men är särskilt vanliga i Japan. Kärlekshotellen i Japan finns i många olika teman och utformningar, till exempel med anime-inspirerad inredning eller roterande sängar. Men det gemensamma syftet för samtliga, oavsett tema, är att de skall fungera som ett ställe där ett par kan smyga undan för att idka sexuellt umgänge. Vanligtvis finns allt som behövs på hotellrummet, såsom till exempel preventivmedel och andra tillbehör som kan tänkas behövas.


Statistik för emoji 🏩

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🏩 ("kärlekshotell"), ligger på plats 306 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🏩 är januari, senast hade den ungefär 80 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🏩.


Info om emoji kärlekshotell

Här kan du läsa mer om emojin 🏩. Emojin kärlekshotell hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin kärlekshotell hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kärlekshotell finns det dock inte några varianter till.


Emoji kärlekshotell på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Love hotel
🇳🇴 Norska: Kjærlighetshotell
🇩🇰 Danska: Elskovshotel
🇫🇮 Finska: Tuntihotelli


Kopiera och använd emoji 🏩

Om du vill kopiera emojin kärlekshotell för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3E9

HTML-kod:   🏩


Andra emojis i gruppen "resor och platser"