Emoji Kärlekshotell

🏩

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kärlekshotell

Här hittar du emojin kärlekshotell avbildad i stor storlek. Emojin kärlekshotell hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin kärlekshotell hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 119 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kärlekshotell finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 🏩?

Kärlekshotell är ett slags hotell avsett för snabba eller kortvariga besök. De finns i princip över hela världen men är särskilt vanliga i Japan. Kärlekshotellen i Japan finns i många olika teman och utformningar, till exempel med anime-inspirerad inredning eller roterande sängar. Men det gemensamma syftet för samtliga, oavsett tema, är att de skall fungera som ett ställe där ett par kan smyga undan för att idka sexuellt umgänge. Vanligtvis finns allt som behövs på hotellrummet, såsom till exempel preventivmedel och andra tillbehör som kan tänkas behövas.

Emoji kärlekshotell på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kärlekshotell heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Love hotel
🇳🇴 Norska: Kjærlighetshotell
🇩🇰 Danska: Elskovshotel
🇫🇮 Finska: Tuntihotelli

Kopiera och använd emoji kärlekshotell

Om du vill kopiera emojin kärlekshotell för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kärlekshotell kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kärlekshotell

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3E9

HTML-kod:   🏩

Andra emojis i gruppen "resor och platser"