Emoji BergEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji berg

Här hittar du emojin berg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin berg hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 119 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just berg finns det dock inte några varianter till.

Emoji berg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin berg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Mountain
🇳🇴 Norska: Fjell
🇩🇰 Danska: Bjerg
🇫🇮 Finska: Vuori

Kopiera och använd emoji berg

Om du vill kopiera emojin berg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji berg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji berg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   26F0

HTML-kod:   ⛰

Andra emojis i gruppen "resor och platser"