Emoji Solnedgång över byggnader

🌇

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji solnedgång över byggnader

Här hittar du emojin solnedgång över byggnader avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin solnedgång över byggnader hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 119 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just solnedgång över byggnader finns det dock inte några varianter till.

Emoji solnedgång över byggnader på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin solnedgång över byggnader heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sunset over buildings
🇳🇴 Norska: Solnedgang over bygninger
🇩🇰 Danska: Solnedgang over bygninger
🇫🇮 Finska: Auringonlasku rakennusten yllä

Kopiera och använd emoji solnedgång över byggnader

Om du vill kopiera emojin solnedgång över byggnader för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji solnedgång över byggnader kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji solnedgång över byggnader

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F307

HTML-kod:   🌇

Andra emojis i gruppen "resor och platser"