Emoji Japansk skördemåne

🎑

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji japansk skördemåne

Här hittar du emojin japansk skördemåne avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin japansk skördemåne hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 119 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just japansk skördemåne finns det dock inte några varianter till.

Emoji japansk skördemåne på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin japansk skördemåne heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Moon viewing ceremony
🇳🇴 Norska: Måneseremoni
🇩🇰 Danska: Måneceremoni
🇫🇮 Finska: Kuunkatseluseremonia

Kopiera och använd emoji japansk skördemåne

Om du vill kopiera emojin japansk skördemåne för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji japansk skördemåne kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji japansk skördemåne

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F391

HTML-kod:   🎑

Andra emojis i gruppen "resor och platser"