Emoji Polisbilsljus

🚨

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji polisbilsljus

Här hittar du emojin polisbilsljus avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin polisbilsljus hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 119 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just polisbilsljus finns det dock inte några varianter till.

Emoji polisbilsljus på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin polisbilsljus heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Police cars revolving light
🇳🇴 Norska: Politibillys
🇩🇰 Danska: Udrykningslys
🇫🇮 Finska: Poliisiauton hälytysvalo

Kopiera och använd emoji polisbilsljus

Om du vill kopiera emojin polisbilsljus för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji polisbilsljus kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji polisbilsljus

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6A8

HTML-kod:   🚨

Andra emojis i gruppen "resor och platser"