Emoji Hängande tåg

🚟

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji hängande tåg

Här hittar du emojin hängande tåg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin hängande tåg hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 119 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just hängande tåg finns det dock inte några varianter till.

Emoji hängande tåg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin hängande tåg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Suspension railway
🇳🇴 Norska: Hengebane
🇩🇰 Danska: Hængebane
🇫🇮 Finska: Riippujuna

Kopiera och använd emoji hängande tåg

Om du vill kopiera emojin hängande tåg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji hängande tåg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji hängande tåg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F69F

HTML-kod:   🚟

Andra emojis i gruppen "resor och platser"