Emoji Berg- och dalbana

🎢

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji berg- och dalbana

Här hittar du emojin berg- och dalbana avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin berg- och dalbana hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 119 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just berg- och dalbana finns det dock inte några varianter till.

Emoji berg- och dalbana på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin berg- och dalbana heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Roller coaster
🇳🇴 Norska: Berg-og-dal-bane
🇩🇰 Danska: Rutsjebane
🇫🇮 Finska: Vuoristorata

Kopiera och använd emoji berg- och dalbana

Om du vill kopiera emojin berg- och dalbana för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji berg- och dalbana kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji berg- och dalbana

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3A2

HTML-kod:   🎢

Andra emojis i gruppen "resor och platser"