Emoji 🌉 - Bro på kvällen

🌉

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🌉

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är bro på kvällen. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är bridge at night.


Statistik för emoji 🌉

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🌉 ("bro på kvällen"), ligger på plats 1394 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🌉 är november, senast hade den ungefär 40 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🌉.


Info om emoji bro på kvällen

Här kan du läsa mer om emojin 🌉. Emojin bro på kvällen hör till den interna emojigruppen Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin bro på kvällen hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just bro på kvällen finns det dock inte några varianter till.


Emoji bro på kvällen på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Bridge at night
🇳🇴 Norska: Bro om natten
🇩🇰 Danska: Bro ved nattetide
🇫🇮 Finska: Silta yöllä


Kopiera och använd emoji 🌉

Om du vill kopiera emojin bro på kvällen för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F309

HTML-kod:   🌉


Andra emojis i gruppen "resor och platser"