Emoji 🏣 - Japanskt postkontor

🏣

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🏣?

Denna emoji föreställer ett japanskt postkontor, och faktiskt just specifikt ett japanskt postkontor då det röda märket (som ser ut som ett T med ett streck ovanför) är Japan Post:s officiella varumärke och någonting som de har använt ända sedan slutet av 1800-talet!


Statistik för emoji 🏣

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🏣 ("japanskt postkontor"), ligger på plats 1608 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🏣 är januari, senast hade den ungefär 30 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🏣.


Info om emoji japanskt postkontor

Här kan du läsa mer om emojin 🏣. Den huvudgrupp som emojin japanskt postkontor hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just japanskt postkontor finns det dock inte några varianter till.


Emoji japanskt postkontor på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Japanese post office
🇳🇴 Norska: Japansk postkontor
🇩🇰 Danska: Japansk postkontor
🇫🇮 Finska: Japanilainen postitoimisto


Kopiera och använd emoji 🏣

Om du vill kopiera emojin japanskt postkontor för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3E3

HTML-kod:   🏣


Andra emojis i gruppen "resor och platser"