Emoji Japanskt postkontor

🏣

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji japanskt postkontor

Här hittar du emojin japanskt postkontor avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin japanskt postkontor hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 119 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just japanskt postkontor finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 🏣?

Denna emoji föreställer ett japanskt postkontor, och faktiskt just specifikt ett japanskt postkontor då det röda märket (som ser ut som ett T med ett streck ovanför) är Japan Post:s officiella varumärke och någonting som de har använt ända sedan slutet av 1800-talet!

Emoji japanskt postkontor på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin japanskt postkontor heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Japanese post office
🇳🇴 Norska: Japansk postkontor
🇩🇰 Danska: Japansk postkontor
🇫🇮 Finska: Japanilainen postitoimisto

Kopiera och använd emoji japanskt postkontor

Om du vill kopiera emojin japanskt postkontor för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji japanskt postkontor kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji japanskt postkontor

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3E3

HTML-kod:   🏣

Andra emojis i gruppen "resor och platser"