Emoji 🎠 - Karusellhäst

🎠

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🎠

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är karusellhäst. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är carousel horse.


Info om emoji karusellhäst

Här kan du läsa mer om emojin 🎠. Emojin karusellhäst hör till de interna emojigrupperna Nationaldagen, Finlands självständighetsdag, Norges nationaldag (17 maj), Independence Day (USA), Danmarks grundlagsdag.  Den huvudgrupp som emojin karusellhäst hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 128 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just karusellhäst finns det dock inte några varianter till.


Emoji karusellhäst på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Carousel horse
🇳🇴 Norska: Karusellhest
🇩🇰 Danska: Karruselhest
🇫🇮 Finska: Karusellihevonen


Kopiera och använd emoji 🎠

Om du vill kopiera emojin karusellhäst för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3A0

HTML-kod:   🎠


Andra emojis i gruppen "resor och platser"