Emoji 🛕 - Hindutempel

🛕

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🛕

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är hindutempel. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är hindu temple.

Info om emoji hindutempel

Här kan du läsa mer om emojin 🛕. Den huvudgrupp som emojin hindutempel hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 126 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just hindutempel finns det dock inte några varianter till.

Emoji hindutempel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Hindu temple
🇳🇴 Norska: Hinduistisk tempel
🇩🇰 Danska: Hinduistisk tempel
🇫🇮 Finska: Hindu temppeli temppeli Översättningar av temppeli SubstantivFrekvens temple temppeli, pyhäkkö, pingotin, ohimo Synonymer till temppeli Substantiv tabernaakkelisynagoga pyhättöpyhäkkö

Kopiera och använd emoji 🛕

Om du vill kopiera emojin hindutempel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6D5

HTML-kod:   🛕

Andra emojis i gruppen "resor och platser"