Emoji 🏖 - Strand med parasoll

🏖

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🏖

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är strand med parasoll. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är beach with umbrella.


Info om emoji strand med parasoll

Här kan du läsa mer om emojin 🏖. Emojin strand med parasoll hör till den interna emojigruppen Midsommar.  Den huvudgrupp som emojin strand med parasoll hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 128 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just strand med parasoll finns det dock inte några varianter till.


Emoji strand med parasoll på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Beach with umbrella
🇳🇴 Norska: Strand med parasoll
🇩🇰 Danska: Strand med parasol
🇫🇮 Finska: Ranta ja auringonvarjo


Kopiera och använd emoji 🏖

Om du vill kopiera emojin strand med parasoll för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3D6

HTML-kod:   🏖


Andra emojis i gruppen "resor och platser"