Emoji Europeiskt postkontor

🏤

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji europeiskt postkontor

Här hittar du emojin europeiskt postkontor avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin europeiskt postkontor hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 119 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just europeiskt postkontor finns det dock inte några varianter till.

Emoji europeiskt postkontor på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin europeiskt postkontor heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: European post office
🇳🇴 Norska: Europeisk postkontor
🇩🇰 Danska: Europæisk postkontor
🇫🇮 Finska: Eurooppalainen postitoimisto

Kopiera och använd emoji europeiskt postkontor

Om du vill kopiera emojin europeiskt postkontor för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji europeiskt postkontor kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji europeiskt postkontor

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3E4

HTML-kod:   🏤

Andra emojis i gruppen "resor och platser"