Emoji Klassisk byggnad

🏛

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji klassisk byggnad

Här hittar du emojin klassisk byggnad avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin klassisk byggnad hör till är Resor och platser, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 119 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just klassisk byggnad finns det dock inte några varianter till.

Emoji klassisk byggnad på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin klassisk byggnad heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Classical building
🇳🇴 Norska: Klassisk bygning
🇩🇰 Danska: Klassisk bygning
🇫🇮 Finska: Antiikin rakennus

Kopiera och använd emoji klassisk byggnad

Om du vill kopiera emojin klassisk byggnad för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji klassisk byggnad kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji klassisk byggnad

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3DB

HTML-kod:   🏛

Andra emojis i gruppen "resor och platser"