Emoji Amerikansk fotboll

🏈

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji amerikansk fotboll

Här hittar du emojin amerikansk fotboll avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin amerikansk fotboll hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just amerikansk fotboll finns det dock inte några varianter till.

Emoji amerikansk fotboll på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin amerikansk fotboll heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: American football
🇳🇴 Norska: Amerikansk fotball
🇩🇰 Danska: Amerikansk fodbold
🇫🇮 Finska: Amerikkalainen jalkapallo

Kopiera och använd emoji amerikansk fotboll

Om du vill kopiera emojin amerikansk fotboll för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji amerikansk fotboll kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji amerikansk fotboll

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3C8

HTML-kod:   🏈

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"