Emoji 🤹 - Person som jonglerar

🤹

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤹

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är person som jonglerar. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är person juggling.


Andra varianter av emoji "person som jonglerar"

Person som jonglerar är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤹🏻

Vad betyder 🤹🏻

Emojin 🤹🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som jonglerar, ljus hudfärg" och representerar emojin person som jonglerar med ljus hudfärg.

🤹🏼

Vad betyder 🤹🏼

Emojin 🤹🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som jonglerar, beige hudfärg" och representerar emojin person som jonglerar med beige hudfärg.

🤹🏽

Vad betyder 🤹🏽

Emojin 🤹🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som jonglerar, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin person som jonglerar med ljusbrun hudfärg.

🤹🏾

Vad betyder 🤹🏾

Emojin 🤹🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som jonglerar, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin person som jonglerar med mörkbrun hudfärg.

🤹🏿

Vad betyder 🤹🏿

Emojin 🤹🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som jonglerar, mörk hudfärg" och representerar emojin person som jonglerar med mörk hudfärg.


Info om emoji person som jonglerar

Här kan du läsa mer om emojin 🤹. Den huvudgrupp som emojin person som jonglerar hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 121 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person som jonglerar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person som jonglerar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person juggling
🇳🇴 Norska: Person som sjonglerer
🇩🇰 Danska: Person, der jonglerer
🇫🇮 Finska: Henkilö jongleeraa


Kopiera och använd emoji 🤹

Om du vill kopiera emojin person som jonglerar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F939

HTML-kod:   🤹


Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"