Emoji 🏒 - Ishockeyklubba och puck

🏒

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🏒

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är ishockeyklubba och puck. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är ice hockey stick and puck.


Info om emoji ishockeyklubba och puck

Här kan du läsa mer om emojin 🏒. Den huvudgrupp som emojin ishockeyklubba och puck hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 121 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ishockeyklubba och puck finns det dock inte några varianter till.


Emoji ishockeyklubba och puck på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Ice hockey stick and puck
🇳🇴 Norska: Ishockeykølle og puck
🇩🇰 Danska: Ishockeystav og puck
🇫🇮 Finska: Jääkiekkomaila ja kiekko


Kopiera och använd emoji 🏒

Om du vill kopiera emojin ishockeyklubba och puck för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3D2

HTML-kod:   🏒


Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"