Emoji Rugby-boll

🏉

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji rugby-boll

Här hittar du emojin rugby-boll avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin rugby-boll hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just rugby-boll finns det dock inte några varianter till.

Emoji rugby-boll på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin rugby-boll heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Rugby football
🇳🇴 Norska: Rugbyball
🇩🇰 Danska: Rugby
🇫🇮 Finska: Rugbypallo

Kopiera och använd emoji rugby-boll

Om du vill kopiera emojin rugby-boll för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji rugby-boll kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji rugby-boll

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3C9

HTML-kod:   🏉

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"