Emoji 🏄‍♂️ - Manlig surfare

🏄‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🏄‍♂️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är manlig surfare. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man surfing.


Andra varianter av emoji "manlig surfare"

Manlig surfare är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🏄🏻‍♂️

Vad betyder 🏄🏻‍♂️

Emojin 🏄🏻‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig surfare, ljus hudfärg" och representerar emojin manlig surfare med ljus hudfärg.

🏄🏼‍♂️

Vad betyder 🏄🏼‍♂️

Emojin 🏄🏼‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig surfare, beige hudfärg" och representerar emojin manlig surfare med beige hudfärg.

🏄🏽‍♂️

Vad betyder 🏄🏽‍♂️

Emojin 🏄🏽‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig surfare, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin manlig surfare med ljusbrun hudfärg.

🏄🏾‍♂️

Vad betyder 🏄🏾‍♂️

Emojin 🏄🏾‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig surfare, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin manlig surfare med mörkbrun hudfärg.

🏄🏿‍♂️

Vad betyder 🏄🏿‍♂️

Emojin 🏄🏿‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig surfare, mörk hudfärg" och representerar emojin manlig surfare med mörk hudfärg.


Info om emoji manlig surfare

Här kan du läsa mer om emojin 🏄‍♂️. Den huvudgrupp som emojin manlig surfare hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 121 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig surfare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji manlig surfare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man surfing
🇳🇴 Norska: Mann som surfer
🇩🇰 Danska: Mandlig surfer
🇫🇮 Finska: Miessurffaaja


Kopiera och använd emoji 🏄‍♂️

Om du vill kopiera emojin manlig surfare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3C4 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   🏄‍♂️


Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"