Emoji 🏄‍♀️ - Kvinnlig surfare

🏄‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🏄‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig surfare. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman surfing.


Statistik för emoji 🏄‍♀️

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🏄‍♀️ ("kvinnlig surfare"), ligger på plats 1232 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🏄‍♀️ är februari, senast hade den ungefär 30 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🏄‍♀️.


Andra varianter av emoji "kvinnlig surfare"

Kvinnlig surfare är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🏄🏻‍♀️

Vad betyder 🏄🏻‍♀️

Emojin 🏄🏻‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig surfare, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinnlig surfare med ljus hudfärg.

🏄🏼‍♀️

Vad betyder 🏄🏼‍♀️

Emojin 🏄🏼‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig surfare, beige hudfärg" och representerar emojin kvinnlig surfare med beige hudfärg.

🏄🏽‍♀️

Vad betyder 🏄🏽‍♀️

Emojin 🏄🏽‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig surfare, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig surfare med ljusbrun hudfärg.

🏄🏾‍♀️

Vad betyder 🏄🏾‍♀️

Emojin 🏄🏾‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig surfare, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig surfare med mörkbrun hudfärg.

🏄🏿‍♀️

Vad betyder 🏄🏿‍♀️

Emojin 🏄🏿‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig surfare, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinnlig surfare med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinnlig surfare

Här kan du läsa mer om emojin 🏄‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinnlig surfare hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig surfare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinnlig surfare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman surfing
🇳🇴 Norska: Kvinne som surfer
🇩🇰 Danska: Kvindelig surfer
🇫🇮 Finska: Naissurffaaja


Kopiera och använd emoji 🏄‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinnlig surfare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3C4 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🏄‍♀️


Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"