Emoji Kvinnlig surfare

🏄‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinnlig surfare

Här hittar du emojin kvinnlig surfare avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kvinnlig surfare hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig surfare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinnlig surfare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinnlig surfare heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman surfing
🇳🇴 Norska: Kvinne som surfer
🇩🇰 Danska: Kvindelig surfer
🇫🇮 Finska: Naissurffaaja

Andra varianter av emoji "kvinnlig surfare"


Kopiera och använd emoji kvinnlig surfare

Om du vill kopiera emojin kvinnlig surfare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinnlig surfare kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinnlig surfare

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3C4 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🏄‍♀️

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"