Emoji Biljett

🎫

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji biljett

Här hittar du emojin biljett avbildad i stor storlek. Emojin biljett hör till den interna emojigruppen Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin biljett hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just biljett finns det dock inte några varianter till.

Emoji biljett på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin biljett heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Ticket
🇳🇴 Norska: Billett
🇩🇰 Danska: Billet
🇫🇮 Finska: Lippu

Kopiera och använd emoji biljett

Om du vill kopiera emojin biljett för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji biljett kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji biljett

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3AB

HTML-kod:   🎫

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"